Szórakozás

Az IHM és a Romantic is azzal vádolja a mulatós énekest, hogy átverte őket

irigy hónaljmirigy (ihm)
irigy hónaljmirigy (ihm)

Nem tudni, hogy miért éppen most robbant a bomba, de többen is elkezdtek mutogatni az üzletemberként és mulatós énekesként is tevékenykedő Maroshegyi Alfréd, Frédy felé.

Az Irigy Hónaljmirigy tagja, Sipos Peti a közösségi oldalán mondta el véleményét róla:

Ez egy szélhámos tróger. Amikor autókkal foglalkozott, tőlünk bevett egy kocsit, amit sosem fizetett ki. Sőt énekel is, ezzel okozza a legnagyobb kórokat.

Ezt követően a zenekar egy másik tagja, Varga Győző mesélt a Blikknek:

Frédy-nek régen volt egy autókkal foglalkozó cége. Sok éve beadtam bizományba az autómat, ami abban az időben is több mint egymilliót ért, de a cégét elkaszálták a tartozások miatt, a kocsikat pedig odaadta a banknak a tartozás fejében. Fél évig nekem kellett harcolnom azért, hogy visszakapjam az autómat, Frédy pedig tulajdonképpen eltűnt, semmiben nem segített.

Frédy ezzel szemben azt állítja, hogy egy másik autóval kárpótolta az énekest.

Fotó: Facebook

Ha pedig egy régi történet nem lenne elég: a romanticos Kunovics Katinka sincs jobb véleménnyel Frédyről. Ő azt mesélte, hogy a mulatós egy szlovákiai tévéfelvétel során verte át őket, amiből aztán egy forintot sem láttak.

Maroshegyi persze erre is másként emlékszik, de mivel mostanra megelégelte a vádaskodást, úgy döntött, hogy jogi útra tereli a dolgot.

Úgy döntöttem, hogy jogi útra terelem ezt a történetet, és már az ügyvédemnél vannak Sipos Peti, Győzike és Völgyi Zsuzsa Facebook-posztjai.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik