Szórakozás

Rejtélyes betegség miatt nem engedik haza Erdei Zsolt babáját

Erdei Zsolt (Array)
Erdei Zsolt (Array)

Május 18-án született meg Erdei Zsolt harmadik gyermeke, Vilmos. A baba koraszülöttként, a hetedik hónapban jött világra 1480 grammal. Szépen erősödik, mégis már második hónapja nem hagyhatta el a kórházat, s nem költözhetett be otthoni gyerekszobájába. Az orvosok sokáig még azt sem engedélyezték, hogy megismerkedhessen a testvéreivel.

Vilmos sokáig inkubátorban feküdt, volt lélegeztetőgépen, majd táplálni kellett, ám az orvosok állítólag még mindig nem tudják, hogy pontosan milyen rejtélyes betegséggel van dolguk.

“Kicsit bonyolult a helyzet, mert az orvosok is csak tapogatóznak, hogy mi lehet pontosan a baj. Nagyon nem is szeretnék foglalkozni a doktorok dolgával, Vilike emésztésével van gond. Folyamatos megfigyelés alatt áll, nézik, mire hogyan reagál”

– mondta a Blikknek Erdei, aki jó hírt is közölt: várhatóan néhány napon belül hazavihetik a kicsit.

“Hamarosan otthon leszünk mindannyian! A napokban jöhet haza a kis­fiam, már számolom vissza az órákat. Réka kilencedik napja van bent a kicsivel, egy kis szobában kuporognak. Nagyon várjuk már, hogy mindannyian otthon legyünk vele, és lezárjuk ezt a nehéz időszakot. Vilike érkezésére minden készen áll!”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik