Szórakozás

Pont kerülhet a legcsúnyább Kardashian-szakítás végére

Nemrég megírtuk, hogy Rob Kardashiannál elszakadt a cérna és eszetlenül kezdett el posztolni gyermeke anyjáról, Blac Chynáról. A történetbe váratlan szereplő csatlakozott: O.J. Simpson ügyvédje.

Meztelen fotók, megcsalás, megszégyenítés: így néz ki egy igazi Kardashian-szakítás
Kim Kardashian testvére milliók előtt alázta gyermeke anyját, mutatjuk a teljes sztorit. Akár hat hónap börtön várhat rá.

A TMZ szerint hétfő reggel, azaz nagyjából a mostani órákban jelent meg a bíróság előtt Rob Kardashian ügyvédje, aki nem más mint Robert Shapiro. Az oldal úgy tudja, Shapiro bejelenti a bírónak, hogy ügyfele abbahagyja Blac Chyna netes zaklatását, az ideiglenes távoltartási végzést pedig nem támadja meg.

Ennek nem sok értelme lenne, ugyanis azt általában elrendelik, ha az áldozat erőszakról tesz jelentést.

Chyna pedig azt nyilatkozta, Rob Kardashian áprilisban megverte őt. A TMZ úgy tudja, Shapiro megjelenésének egyik legfőbb oka, hogy a Dream nevű gyermek felügyeleti jogát megvitassák. Más források szerint Shapiro inkább arról szeretné meggyőzni a bírót, hogy Kardashian nem posztol meztelen fotót Chynáról, nem oszt meg róla orvosi vagy bármilyen információt és nem alázza meg őt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik