Szórakozás

Dér Heni új tehetségeket kutat fel

Sőt, az egykori megasztáros énekesnő fellépései mellett saját csapatával menedzsmentcéget és lemezkiadót is alapított. Mindez pedig a Blikkből derül ki, ahol a korábban a Sugarloaf énekesnőjeként is ismert Dér Heni sokrétű elfoglaltságairól és terveiről mesélt.

“Régóta terveztem, hogy valamilyen formában intézményesítsem azt a dolgot, amelyben a mindennapjaimat élem. 2006 óta tanítok énekeseket, de szerettem volna továbblépni. Ezért alapítottuk meg a céget, így az énekiskolai háttérrel együtt már el is tudunk indítani előadókat úgy, hogy komplett menedzsment lesz mögöttük, koncertszervezéssel, lemezkiadással, videóklipekkel. Sok dolgot tanultam meg a saját bőrömön, amit át tudok adni a jövő sztárjainak. Az iskolában tanulnak hangképzést, mozgást, van hangszeres oktatás is, ösztönözve őket arra, hogy saját dalokat írjanak. Emellett pedig arra is megtanítjuk őket, miként igazodjanak el a világban, hogyan beszéljenek a sajtóval. Az igazán tehetségeseknek pedig lemezszerződést kínálunk”– mesélte az énekesnő, aki nem hisz abban, hogy már a tinik között kellene keresni a jövő popsztárjait.

Vallom, hogy ez nem való tizenéveseknek! Kell, hogy tapasztalatot gyűjtsön és felnőtté váljon valaki, mielőtt előadóvá válik.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik