Szórakozás

Valaki végre megtalálta Alexander Skarsgard titkos Instagramját

A 40 éves színész a Vanity Fair olasz kiadásában kotyogta el nemrég, hogy fent van Instagramon, de a fiókja titkos, és nem saját magáról posztolgat, hanem azokról a dolgokról, amiket a világban lát.

„Van Instagramom, de nem a megszokott celeb dolog, csak pár dolgot rakok fel rá, és nem hajtok követőkre – mondta Alexander Skarsgard.

A közösségi médiában elért sikerek számítanak a Kardashianeknek, de egy színésznek nem. Egy színésznek muszáj valamennyi távolságot tartani a közönségétől. Ha napi tizennégy szelfit posztolok, ha megmutatom, mit reggeliztem, akkor minek jönne el bárki is megnézni a filmjeimet? A túl sok személyes információ mmegosztásával a színész a hitelességét kockáztatja. Őszintén szólva nekem nem tetszik a közösségi média nárcisztikus oldala. Azt imádom, hogy az emberek fotóznak, és megosztják másokkal, amit láttak, de azt nem, amikor csak olyan képeket posztolnak, amiken jól néznek ki.

Arról, hogy állítólag megvan ez a titkos fiók, a Just Jared ír, és van abban ráció, amit mondanak: a kevés poszt olyan helyeken készült, amerre mostanában a színész járt, és van olyan fotó is, melyen közeli látható egy olyan szmokingról, melyet korábban egy gálán viselt Skarsgard.

Ha szeretné követni a színészt, itt találja!

Little Lamb God bless thee.

Rex Danger (@rexdanger) által megosztott bejegyzés, 2017. Ápr 16., 13:35 PDT

Ajánlott videó

Olvasói sztorik