Szórakozás

Virágkoszorú a Soundon? De ciki vagy!

Két éve bezzeg még mekkorát lehetett kaszálni egy kis H&M-es virágfüzérrel, és egy kis csillámtetkóval. De hol van az már? Most egy tisztességes neccfelsővel is mehetnek a lányok a levesbe. Megjött az új őrület:

a hajfonat. 

Na nem olyan néptáncos cserkészfonat, hanem olyan kardashianos, amerikás. Amilyen a Khloe Kardashiannek szokott lenni. Egy erős fáziskéséssel ugyan, de hozzánk is eljutott az új divat.

Native

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Apr 4, 2016 at 2:46pm PDT

Semmi virágkoszorú, semmi csillám, semmi piros fejkendő. Fenékkilógatós gatyót is alig láttunk.

A hát az új segg. 

Ugyanis a szorosra fűzött fejbúbtól induló, szinte afrofonáshoz hasonlító fonat mellé dressz jár. Nem is akármilyen, hanem fekete. Az alsó fakultatív, lehet átlátszó szoknya, forrónadrág vagy maxiszoknya. A lényeg, hogy kint legyen a teljes hát, így készüljön a hétvégére!

Fotó: Berecz Valter / 24.hu
Azért vagyunk a Sound VIP-ben, mert anyukám azt mondta, hogy itt biztonságosabb
Idén tinik töltötték meg a Sound VIP-et, de beszélgettünk magyar és külföldi fesztiválozókkal is, hogy hogy nyomják végig ezt az 5 napot.

És mi van a fiúkkal?

Semmi. Illetve sajnos a soundos fiúknál nincs ekkora divatevolúció, maradt a combközepes fürdőnadrág, a szoros térd fölötti és a pucértestes tornazsák. Egyedül a külföldiek képesek bármi újra. A szandálzoknit fejlesztették tovább papucszoknivá. Egyenzokni, egyenszett.

Fotó: Berecz Valter / 24.hu

Ne legyen ciki, előbb gondolkozzon, és fonjon!

Életet mentett a Balaton Sound
A fesztivál közelségének köszönheti az életét az a 60 év körüli férfi, aki szerda este lett rosszul Zamárdiban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik