Szórakozás

Pókokról coming outolt Nádai Anikó

Nem mindennapi dolgot árult el magáról Nádai Anikó, melynek a nézők is szem- és fültanúi lehetnek a mai Anikó Showban. A műsorvezető ma a függőség témakörét feszegeti vendégeivel, ezért egy pókfüggő úriember is a vendége lesz. Roland 77 madárpók valamint 5 skorpió boldog gazdája, az előbbiekből pedig néhányat a stúdióba is elhozott az különleges hobbinak hódoló fiatalember.

Ám amíg mindenki arra számított, hogy Nádai Anikó esetleg viszolyognak ezen ízeltlábúaktól, a legkevésbé sem ez történt. A műsorvezető azonnal rá is kérdezett az egyik pók fajtájára. „Az egy brachypelma boehmei?” – majd coming outba kezdett.

„Nekem az volt az első pókom, mert azt láttam az Indiana Jonesban. Nem tudom mennyire gyorsak ezek az állatok, az enyém sajnos elég korán megdöglött”

– ecsetelte Anikó, aki olyannyira nem viszolygott a póktól, hogy meg is kérte vendégét, hozza közelebb az állatot, hogy szemügyre vehesse.

Bár Anikó ekkor már megrökönyödött az állat méretétől, igazán csak a közönség szörnyülködött, amelyben elnézve a hölgyek arcát, leginkább azért fohászkodtak, hogy Roland minél hamarabb visszazárja a szőrős kis állatot.

Fotó: RTL Gold

Ajánlott videó

Olvasói sztorik