Szórakozás

Három ember halála után lett mágus Frabato

Frabato évtizedek óta megkerülhetetlen szereplő a médiában, ha ezoterikáról van szó. A magát mágusnak mondó férfiról most derült ki, hogy egy végzetes szellemidézés terelte mostani hivatása felé 17 éves korában.

“Fiatalkoromban még nem értettem a mágiához, de jó ötletnek tűnt, hogy éjfélkor az erdő közepén heten egy faházban szellemet idézzünk. Szellemidézéskor az a rituálé, hogy behívnak a szellemvilágból valakit, de senki nem tudja, hogy pontosan kit. Ezek a lények bizonyos energiákkal rendelkeznek. Ha egy átlagosnál jóval erősebb energiájú valakit hívnak be, akkor az elpusztítja a fizikai testet, hogy magával vigye a túlvilágra a lelket, ahol csak őt szolgálja”

– mondta a Borsnak Frabato, aki szerint a szeánszt vezető hölgy nem értett a hivatásához, ezért történt baj.

“Valahogy behoztunk egy olyan erős energiát, hogy a rituáléhoz használt könyv egyszer csak elkezdett pörögni, az addig csak pislákoló gyertyaláng meg hirtelen a többszörösére nyúlt meg. Borzasztó volt átélni. A barátom felugrott, és villanyt gyújtott. Nem kellett volna, mert a gyertyát nem sikerült elfújnunk, ezzel megsértettük a szellemvilágot. Emiatt halt meg három ember a jelenlévő hétből. Egyikük pár héttel később az érdi emelkedőn nekiment egy fának. Öten ültek a kocsiban, a társai túlélték, neki viszont hét olyan sérülése is volt, amelybe egyenként is bele lehet halni. Utána a spiritiszta hölgyet egy fertőzés vitte el egy hét alatt. A harmadik ember is autóbalesetben vesztette el az életét”

– tette hozzá a mágus.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik