Szórakozás

Izzasztó szextől lett pozitív a fiatal nővér drogtesztje

Azt tudjuk, hogy a szex pozitív terhességi tesztet eredményezhet, de olyat, hogy pozitív dorgtesztet is, még nem hallottunk. Tara Seymour, egy fiatal ausztrál nővér márpedig azt állítja, hogy egy kötelező vizsgálaton, egy férfi testnedvei miatt produkálhatott pozitív mintát.

Seymour 2011 óta nővér, egy coburgi magánklinikán dolgozik. A szakmája a szenvedélye, ennek megfelelően a szolgálati lapja kiváló. Korábban azonban voltak már kábítószeres ügyei: még 2014-ben ismerte el, hogy egy thaiföldi nyaraláson fogyasztott valamilyen kábítószert, és egyszer egy buliban kipróbálta kokaint. Egy hónapra felfüggesztették és ekkor kötelezték rendszeres, szúrópróbaszerű drogtesztre.

A mostani ügyét vizsgáló bizottság előtt Seymour kitartott amellett, hogy a novemberi, kokainra pozitív eredményt hozó teszt előtt nem fogyasztott tiltott szereket. Azt mondja, a vizsgálat napján védekezés nélküli szexuális kapcsolatot létesített egy nagyon izzadós férfival. Az együttlét után nem volt ideje megfürödni, és a vécére sem ment ki, mielőtt mintát kellett adnia. A nővér azzal védekezik, hogy a partnere az ő tudta nélkül fogyasztott kokaint, és férfi testnedvei keveredhettek bele a vizeletmintába, amit ő leadott.

Tara Seymour (fotó: Facebook)

A szakértő, Julia Chang azonban azt mondja, Seymour verziója elég valószínűtlen, mert akár spermáról, akár izzadtságról van szó, legalább félliternyinek kellett volna a nővér mintájába keveredni ahhoz, hogy a teszt azt eredményt mutassa, amit mutatott. A vizeletmintában ráadásul nyomát sem találták spermának.

Bár arra nem találtak semmilyen bizonyítékot, hogy Seymour valaha drog hatása alatt dolgozott volna, a bizottság álláspontja szerint, egy drogokkal visszaélő egészségügyi dolgozó nem csak ebből a szempontból jelent kockázatot, hanem azért is, mert könnyen hozzáférhet kábító hatású gyógyszerekhez.

A bizottság úgy döntött, egyelőre nem vonják be Saeymour engedélyét, de csak kevesebb műszakot vállalhat, és sűrűbben végeznek majd rajta drogteszteket is.

(via: News.com.au)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik