Szórakozás

Egy rozsdás kés ujjá varázslására még nem volt ennyi ember kíváncsi

A „Rozsdás kés polírozása” című videó jelenleg a legmenőbb a YouTube-on. Egy Jun nevű japán vlogger készítette, és tényleg az van benne, amit a cím ígér.

Jun egy ócskásnál látott meg egy egykor csúcsminőségű, ám mára kicsorbult szétrozsdált pengéjű konyhakést. Rögtön beleszeretett, de a kereskedő nem volt hajlandó engedni a 3 dolláros árból, ami Jun szerint nagyjából tízszer akkora összeg, mint amennyit a kés abban a borzalmas állapotban ért.

De a szerelem, az szerelem: Jun kifizette a pénzt, és rögtön elhatározta, hogy nemes bosszút áll. Mégpedig úgy, hogy újjá varázsolja a pengét, hogy az eladót rögtön elfussa a sárga irigység, amikor rájön, hogy mit adott el neki. A bosszú, ahogy a videó végén a kés is: tökéletes.

Persze a „Rozsdás kés polírozása” ennyitől még nem lett volna világsiker, kellett hozzá Jun macskája, aki lustán végigköveti a felújítás minden egyes mozzanatát. Sőt! A szemfülesek azt is kiszúrták, hogy nem is egy, hanem két macska szerepel a videóban. Ti észreveszitek, hogy hol?

(via Mashable)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik