Szórakozás

Tóth Gabi: Én gyógyítónak jöttem erre a Földre!

Bizarr dologgal állt elő Tóth Gabi. Az X-Faktor egykori mentora azt állítja, hogy hangjával gyógyítja a közönséget a koncertjei alatt. Szerinte ennek tudományos magyarázata is van.

“Én gyógyítónak jöttem erre a Földre. A színpadon teljes szívvel rákoncentrálok a hangok erejére, és ez azt jelenti, hogy nemcsak kiállok és eléneklem a dalokat, hanem tudatosan olyan rezgésen igyekszem megszólaltatni a hangokat, aminek gyógyító hatása van. Ez egy spirituális dolog, aminek logikus magyarázata van. A Földön minden rezgésekből áll össze, a hang éppúgy, mint egy testi elváltozás vagy az éppen aktuális hangulatunk, és ezek a rezgések hatással vannak egymásra: a legutóbbi koncertemen hárman is sírtak, mert működik az energia, kipucolja az emberekből a stresszt és az ehhez hasonló negatív dolgokat”

– mondta a Borsnak Tóth Gabi, aki arra is magyarázatot adott, hogy miért csak most kezdett bele a gyógyításba.

“Eddig is bennem volt ez a gyógyító képesség, de talán azért kezdett el most még inkább kibontakozni, mert Magyarország most érett meg erre.Most kezdenek el nyitottabbak lenni az emberek a spiritualitásra, most van szükségük rám”

– tette hozzá az énekesnő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik