Szórakozás

Lehet, hogy Obama véletlenül elszólta magát Beyoncé ikreiről

Az USA korábbi elnöke talán még Kárász Róbertnél is nagyobbat spoilerezett, ha tényleg szó szerint értendő az, amit Beyoncé és párja, Jay-Z születendő – vagy titokban akár már meg is született – gyermekeivel kapcsolatban mondott.

 

A rapper lett ugyanis az első hip-hop előadó, aki bekerült a Híres Dalszerzők Arénájába, és ezzel kapcsolatban Barack Obama egy videóüzenetet tett közzé. A Beyoncé férjét dicsérő monológban aztán egy érdekes, és kevésbé kapcsolódó szösszenetet is elejtett az exelnök.

“A lányaink mindig bolondot csinálhatnak majd Jayből és belőlem, bár majd legyőz, ha megjelennek az ikrek” – mondta Obama, amit érthetünk akár úgyis, hogy saját két lánya mellett a sztárpár kislányára gondolt, de akkor felmerül a kérdés, hogy akkor milyen versenyre, és pláne miért Jay-Z győzelmére utalhatott Amerika egykori vezetője.

Mindenesetre a rajongókat hatalmas lázban tartja most már nemcsak a babák érkezésének időpontja, hanem az is, valóban még két kislánnyal bővül a világ egyik álompárjának családja.

Fotó: Europress

Ajánlott videó

Olvasói sztorik