Szórakozás

Van néhány tippünk, hogy ki állhat Tibi Atya letiltása mögött

Csütörtök déltájt egy pillanatra megállt az élet Magyarországon: eltűnt Facebookról az egyik legkedveltebb magyar “viccoldal”, Tibi Atya oldala.

Eltűnt Tibi atya oldala a Facebookról
1,3 millió lájkoló ébredt ma Tibi atya nélkül.

Az olcsó poénokra és lopott tartalomra közösséget építő oldal gazdái az elmúlt években komoly vállalkozást építettek a projektre, van kocsmájuk, boruk, lángosozójuk, bevételeiket az elmúlt évben megduplázták. Most viszont eltűnt az egész, és senki nem tudja, ki állhat az eset mögött. Összeszedtük Tibi Atya legádázabb ellenségeit.

A Csicska emós, aki ellopta Horváth Hami csaját

Bár a Csicska emós aki ellopta Horváth Hami csaját Tibi atya ellen Facebook-oldal lassan egy éve nem posztolt semmit, nem tudjuk kizárni, hogy lelkében nem csitultak azóta sem az indulatok. Bár a bemutatkozó leírásból

elvittem a csjod sirj nem izgatsz köszi

nem derül ki, mi történt, és a csicska emós miért van Tibi atya ellen, de nem zárhatjuk ki, hogy az ellenoldal gondozása helyett az elmúlt hónapokban inkább jelentgette a viccgyáros oldalt.

AnTibi Atya

Már az oldal elnevezése is egyértelműsíti, mi az adminok célja: Tibi Atya megsemmisítése, de azért egy lassan két éves posztjukban részletesen el is magyarázzák, mi a problémájuk a részeges pap oldalával.

Lehet, hogy miattuk tűnt el Facebookról Tibi Atya? Nem tudjuk, ahogy kizárni sem.

Akik szerint Tibi Atya egy felkapott senki

Az egyik legmérgesebb közösség, őket nemcsak bosszantja a jelenség, kimondottan feltolták idegre az egészet. Aztán három poszt után meg is unta az egészet a mindössze 33 tagból álló csapat.

Hogy ők állnának Tibi Atya eltüntetése mögött? Nem hinnénk, de persze kizárni sem tudjuk.

A másolók

Máris rengeteg klón jelent meg, sorra hozzák létre a kamu Tibi Atya-oldalakat. Nekik persze érdekükben állhatott lenyúlni a több mint egymillió tagból álló közösséget, de azt nehéz elképzelni, hogy bárki komolyan gondolná, hogy ezt meg tudja csinálni. Próbálkozni lehet, de a valódi adminok legfrissebb tájékoztatása szerint még ők is csak vizsgálják, mi történhetett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik