Szórakozás

Aggodalommal és bizonytalansággal telt Benkő László születésnapja

A zenész már hetek óta vár arra, hogy elkészüljenek leletei, ám eddig csak ígéreteket kapott. Orvosa legutóbb június 12.-re, hétfőre azaz Benkő László 74. születésnapjára tolta a dátumot, hogy végre kiderüljön jó- vagy rosszindulatú a daganat, amit az Omega billentyűsének szervezetében találtak.

Benko-Laszlo(17c3869a-3c4b-4252-a9a7-aaeb29c6a5cd)(430x286).jpg (Array)
Benkő László: Bejött az orvos és azt mondta, maga rákos!
Az Omega legendás billentyűse csak időpontot akart kérni a kórházban, de bent tartották.

A jeles esemény elmúlt, de a zenész továbbra sincs tisztában a helyzetével és habár bízik a legjobbakban, érthető módon aggodalommal és kétségek között telt a születésnapja, még barátainak sem vette fel a telefont.

Megvagyok. Eltelt a születésnapom, de nem volt nagy esemény, nem ünnepeltünk. Nincs most semmi okom, hogy nagy hejehuját csapjunk. Remélem, később majd meg tudjuk tartani a Balatonon. Még mindig nincsenek meg a szövettani eredmények. Azt mondta az orvos, megint várnom kell pár napot, hogy kiderüljön, pozitív vagy negatív a lelet. Addig amíg nem tudják egészen pontosan, nem mondanak semmit. Majd kiderül, hogy milyen további lé­péseket kell megtenni. Egyébként pedig kutya bajom, nem kell értem aggódni

– mondta a Borsnak Benkő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik