Szórakozás

Keresztfia játszotta Kiss Ramóna babáját a Barátok Köztben

A színésznő már hónapokkal ezelőtt elbúcsúzott a stábtól, a képernyőről azonban csak nemsokára tűnik el. A Barátok Közt nézői bizonyára hiányolni fogják Zsófi karakterét, akinek babája körül most nagy a felfordulás. Az azonban kiderült, hogy Kiss Ramónának miért volt olyan egyszerű a tévés anyaság.

Sírva búcsúzott a Barátok közttől Kiss Ramóna
A színésznő 16 év után befejezte az RTL Klub sorozatával való forgatást.

A színésznő karakterének kisfiát, Bencét ugyanis Kiss Ramóna keresztfia alakította, akit szintén Bencének hívtak. Az X-Faktor leendő műsorvezetője és Bence édesanyja, Vanya Tímea öt évvel ezelőtt ismerkedtek meg a Bánfalvy stúdióban és azóta nagyon szoros barátságot ápolnak.

2015 márciusában állapotos lettem, és napra pontosan ugyanezen a napon Rami karaktere is, csak ugye, ő a képernyőn. Felkértük, és ő lett végül a kisfiam, Bence keresztmamája, ő tartotta a keresztvíz alá. Amikor pedig a sorozatban az ő babája is „megszületett”, felvetette, miért ne játszhatná a keresztfia a kicsit a képernyőn. Mi, a párommal úgy voltunk vele, hogy rendben, nézzük meg, mit szól hozzá. Tetszett neki. Evett és aludt. Megláttam és potyogtak a könnyeim

– mesélte a Borsnak Vanya, aki szerint a színésznő nagyon jó keresztanya.

Fotó: Facebook/Barátok Közt

Kiss Ramóna családként tekint rájuk:

Az ember kiváltsága, hogy az élet az útjába sodor olyanokat, akikkel aztán mély barátságot alakíthat ki. Szerencsés találkozás a miénk. Amikor először kérdeztem valamit és válaszolt rá, már az olyan volt, mintha huszonhat éve ismernénk egymást. Amióta pedig felkértek keresztszülőnek, ez nagy felelősség is. Nem titok, ma már egy családnak mondjuk magunkat, és örülök, hogy ők vannak nekem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik