Szórakozás

Sarka Kata a Hajdúval közös vállalkozásoktól is megszabadul

Nemcsak Hajdú Pétertől, hanem közös érdekeltségeitől is igyekszik megszabadulni Sarka Kata, aki már a Magyarország Szépét is férje nélkül viszi. A szépségversenyének, amit eddig exével közös cége, a Magyarország Szépe Kft. rendezett, ettől az évtől már a Rogán-Gaál Cecíliával közös vállalkozása a jogtulajdonosa.

Sarka Kata: Ügyesen kell lavírozni
A szépségkirálynőség nem életcél, helyén kell hogy legyen az esze a győztes lánynak - véli a verseny szervezője, aki maga is egy hasonló megmérettetésen tűnt fel évekkel ezelőtt.

 

“Tény, ennek a döntésnek az oka a válás, hiszen az anya­giakban és a közös cégügyekben sikerült megállapodnunk. Amikor most lejárt a szépségverseny külföldi anyavállalata és a Magyarország Szépe Kft. közti szerződés, azt már nem ezzel a céggel újítottam meg, hanem a Cilivel közös Nakama & Partnersszel kötöttünk új szerződést a verseny lebonyolítására. Nem titok, ahogy a többi vállalkozásomban, itt is az vezérel, hogy a cég sikeres legyen. Ugyanazokkal a partnerekkel dolgozunk, mint az elmúlt években, és büszkék vagyunk rá, hogy a brand egyre erősebb” – mondta el a Borsnak Sarka Kata, aki a felkészítőtáborban beszélt arról is, milyen szempontok alapján választják az idei királynőt.

“Manapság már a szépségversenyen nem az az elsődleges szempont, hogy valakinek tökéletes legyen az alakja, sőt a világversenyen sokkal fontosabb az, hogy a lányoknak milyen a személyisége, bikinis forduló a Miss Worldön például nincs is. Mi is folyamatosan figyeljük őket, ha valaki folytonosan késik, hisztizik, nem lehet vele együtt dolgozni, abból biztosan nem lesz királynő.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik