Szórakozás

Csapdát állított, hogy csalja meg a férje – videó

Szokatlan kéréssel fordult egy nő a To Catch a Cheater üzemeltetőihez. A több mint 900 ezer feliratkozóval rendelkező YouTube-csatorna tartalmát féltékeny férfiak/nők szolgáltatják, akik felkeresik a szerkesztőket, hogy segítsenek tesztelni a párjukat.

A youtuberek keresnek egy csalit – azaz egy olyan attraktív lányt vagy pasit, akire feltehetően bárki rágerjed, és valahogy összehozzák a hűségteszt alá vetett férfival vagy nővel.

Egy lány például számítógép-szerelő pasija megbízhatóságát szerette volna ellenőriztetni, és a To Catch a Cheater-csatorna megszervezte, hogy egy alulöltözött lánynál kelljen laptopot javítania, akivel aztán egymásba is gabalyodtak – természetesen erről rejtett kamerás felvétel készült, amit megmutattak a megrendelőnek.

A legújabb részben azonban volt egy csavar: a nő AZT SZERETTE VOLNA LÁTNI, hogy párja bekapja a horgot, és félrelép.

A nő azzal indokolta a dolgot, hogy boldogtalan a házasságuk: állandóan veszekednek, a férfi dühös és gyakran durván káromkodik. Ezért ő válni akar, és ehhez jó alap lenne, ha sikerülne rajtakapnia a férjét.

„Készen állok új életet kezdeni” – mondja a csapda állítását megrendelő nő, aztán megmutatják neki az alábbi felvételt, amelyen egy Kristina nevű csinos modellt küldtek rá a férjére.

Hát ez nem jött be.

„Fuck off, little girl” – mondja a férj a modellnek; ugye, nem kell lefordítanunk a kifejezést?

A megrendelő, azaz a feleség azonban cseppet sem lett boldog attól, hogy kiderült, a férje hűséges.

Ha azt nem dugta meg, engem pláne nem fog.”

A youtuberek ekkor egy látszólag logikus kérdést tesznek fel: miért nem csalja meg ő a férjét? Vagy miért nem mondja azt neki, hogy másba szerelmes? Így is meglenne az alap a válásra. De erre is volt válasza:

„Nem vagyok kurva. Keresztény nő vagyok, és fontos a jó hírnevem.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik