Szórakozás

Tóth Andi: Nehéz hitelesen eljátszani egy ledér lányt

Az X-Faktor eddigi legfiatalbb győztese a Válótársak harmadik évadában is szerepet kapott, ám karaktere egyre nagyobb kihívásokat állít elé.

Már forgatják a Válótársak új évadát
Lengyel Tamás fotót is posztolt a harmadik évad munkálatairól.

Kihívásnak érzem Noémi megformálását, nehéz hitelesen eljátszani egy ledér lányt. Elég konzervatív gondolkodású vagyok a férfiak terén. Nem szokásom ismeretlenekkel kokettálni, és random férfiakkal csókolózni. Próbálok ihletet meríteni az élettapasztalataimból, hiszen azért sok ilyen lány van a világon

– magyarázta a Blikknek Tóth Andi, aki a készülő évadban arról is maga dönthetett, hogy kivel szeretne csókolózni.

Fotó: RTL Klub

Herczeg Attiláék (a rendező) nemcsak abban segítenek, hogy milyen arckifejezést alkalmazzak egy-egy jelenetben, vagy milyen hangsúllyal mondjam az adott mondatot, hanem már annak is megadták a lehetőségét, hogy magam válasszam ki a csókpartnerem. Egy kicsit gonoszkodó karakter és egy laza szörfös között kellett döntenem, az utóbbit választottam.

Tóth Andi egyébként egy éve szakított párjával, azóta viszont nem is vágyik újabb kapcsolatra. Azt mondja, most még egy hírességnek is kosarat adna.

Most egyáltalán nem vagyok nyitott semmilyen kapcsolatra, és kedvem sincs hozzá. Hívnak néha randikra, hol személyesen, hol levélben, de mindig visszautasítom őket, mert nem mozgat most az ismerkedés. Azt hiszem, ha a focista Christiano Ronaldo hívna el vacsorázni, azt is lemondanám! Most a zene a szerelmem!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik