Szórakozás

Benkő László: A színpadon soha nem leszek beteg

Szerdán jókedvűen színpadra lépett új formációjával, a Budapest Gold Starsszal az Omega zenésze, akin semmi nyoma annak, hogy hetek óta kórházból kórházba jár, és ő maga jelentette be, hogy rákos – írja a Bors.

“Nézzen rám! Így néz ki egy beteg ember? Szerintem nem. Tény, hogy ma éppen a májamat akarták megszúrni, biopszián voltam, de végül nem lett belőle semmi. Rákra gyanakodnak, az elmúlt két hétben több vizsgálaton estem át, de még nem tudok semmit. Igazából fogalmam sincs, hogy rákos vagyok-e vagy sem. Ez a tudatlanság egyébként szörnyű. Abban viszont biztos vagyok, hogy a színpadon soha nem leszek beteg, mert ott dolgozik bennem az adrenalin, elfelejtek mindent, csak a zene létezik” – mondta el Benkő László, aki elárulta azt is, miért hiúsult meg a vizsgálat.

“Köldökön keresztül csinálták volna, ami miatt nem tudtam volna részt venni a próbákon, és a mai Budapest Gold Stars debütáló koncertünkön. Sőt megint telefonon kellett volna bejelentkeznem a székelyudvarhelyi Omega-koncertre, mint nemrég, amikor a kórházban feküdtem. Nem tehetem meg a rajongókkal, hogy lemondom a koncerteket, és orvosi igazolást lóbálok. Majd jövő héten elmegyek a biopsziára” – mondta el a 73 éves zenész, aki jelenleg az Omega mellett az új, többek közt Müller Péter Sziámival közös együttessel is jár fellépni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik