Szórakozás

Kasza Tibi: A szüleink sajnos nem lesznek ott az esküvőn

A Nagy Duettben zsűriző énekes/fotós/Facebook celeb a Borsnak adott interjúban beszélt menyasszonyával való tökéletes kapcsolatáról, a szervezés alatt álló esküvőről, és arról is, miért nem lesz ott a ceremónián egyikük édesanyja sem.

“Öt éve vagyunk együtt, gyakorlatilag az első pillanattól együtt is élünk, olyanok vagyunk, mint a borsó, meg a héja. Azóta minden egyes napom egy gyönyörű nővel töltöm, aki házias, gondoskodó, és aki velem együtt éli meg a mindennapok összes örömét és nehézségét. Közel a negyvenhez már nekem is benőtt a fejem lágya, és egész egyszerűen Andi az, akivel el tudom képzelni a házasságot, közös gyermekeket. Nem érzem kötelezettségnek sem, egyszerűen jó kimondani, hogy ő a menyasszonyom, ő lesz a feleségem.

Kasza Tibi élő adásban kérte meg barátnője kezét
A Nagy Duett extra produkciója alatt.

 

“Már korábban nyilvánosságra hoztuk, hogy az esküvői tanúink Nacsa Olivér és a párja, Szilvi lesznek. Nagyon megszerettük őket, nagyon jó barátaink, ezért kértük fel őket. Sokan kérdezik tőlem, lesz-e élő közvetítés az esküvőről a Face­book-oldalamon? Nekik rossz hírem van, ez az esemény a mi kis pillanatunk lesz, nem lesz live stream. A szüleink sajnos nem lehetnek majd ott, mert Andi anyukájának súlyos gerincprob­lémája van, az én édesanyámnak pedig meg hosszú idő, mire újra járhat a műtétje után, hiszen majdnem amputálni kellett a lábát. De lesz itthon ünnepség. Most épp azon dolgozunk, hogy a kinti fogadalmunkat minél egyszerűbb legyen itthon hite­lesíteni” – mesélte Kasza Tibi a Thaiföldön megrendezésre kerülő, szűk körű esküvőről.

Kasza-Tibi(650x433).jpg (Array)
Ők lesznek Kasza Tibiék esküvői tanúi
A Facebook-guru egy hírességet kért fel a nemes feladatra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik