Szórakozás

Liptai Claudia plasztikai műtétéjéről vallott

liptai-claudia(650x433)(1).jpg (liptai claudia, )
liptai-claudia(650x433)(1).jpg (liptai claudia, )

A TV2 korábbi, jelenleg otthon babázó műsorvezetője párjával, Pataki Ádámmal együtt újra színpadra állt Édeskettes című sütőshow-jával, ahol ezúttal Ábel Anita és Hajós András voltak a vendégeik.

Hajós András egyik poénjára – miszerint miért nem mozog le-fel a nők melle, miközben egy sütihez habot vernek, biztosan olyan jók a mai melltartók – pedig meglepően válaszolt Liptai Claudia, aki eddig mindig kitért a válaszadás elől, ha korábban egy férfimagazinban is megmutatott formás melleivel kapcsolatban plasztikai műtétről faggatták.

Nekem, amikor megcsinálták, azt mondta az orvos, hogy „kedves hölgyem, egy valamire figyeljen, nagyon árthat a beültetett implantátumnak, ha szíven szúrják”. Persze nevetve azt válaszoltam, hogy akkor valószínűleg már nem fog nagyon érdekelni, ha kidurran. Szükség volt a műtétre, mert a főiskola után nagyon sokat fogytam”

– mondta a színpadon a színésznő, aki a Borsnak később elárulta, miért is tárulkozott most ki ennyire.

Már túl vagyok azon, hogy meg akarjak felelni. Boldog vagyok, megkaptam az élettől a lehető legnagyobb kincseket a párom és a gyerekeim személyében, nem törődöm mások véleményével. Jól érzem magam a bőrömben, ezért is beszélek gátlások nélkül mondjuk erről a beavatkozásról is.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik