Szórakozás

Vérnyomásmérővel jár Esztergályos Cecília

Esztergalyos-Cecilia(210x140)(3).jpg (Esztergályos Cecília)
Esztergalyos-Cecilia(210x140)(3).jpg (Esztergályos Cecília)

Esztergályos Cecílián nem fog az idő. 74 évesen nyolc előadásban játszik, rengeteget utazik, közben szerető feleség. Korára talán csak az emlékezteti, hogy lecserélődtek ridiküljének kötelező tartozékai.

“Ahogy egy fiatal nő táskájában smink készlet van, úgy egy idősebb színésznőnek vérnyomásmérő és vérnyomáscsökkentő az elengedhetetlen. Anélkül nem szabad elindulni, bárhol játszom, mindig velem van. Így ha Isten ne adja, felmegy a vérnyomásom, tudom, hogy mit kell bevenni”

– mondta a 24.hu-nak a színésznő, akivel az Újszínház új darabja, a Zserbótangó kapcsán beszéltünk egészségügyi állapotáról.

“Örülök, ha dacára a koromnak nagy szerepet játszhatok. Szerencsére jól vagyok, az egészségemre külön nem figyelek, ha csak ő nem figyelmeztet engem. Reggel és este beveszem a gyógyszereket, közben meg élek ezerrel. 60 éves voltam, amikor megállapították, hogy beteg vagyok. Akkor három napig belehaltam a dologba, aztán összeszedtem magam, kezelésekre jártam és kész. A rosszról nem szabad beszélni, mert bevonzza az ember”

– tette hozzá Esztergályos Cecília, aki nem direkt másolta le a Moncsicsi Jézust.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik