Szórakozás

Rúzsa Magdi most jött rá, hogy igenis kell a gyűrű és a papír

Az énekesnő ugyan nem szokott a magánéletéről beszélni, de azt nem tudta magában tartani, hogy párja megkérte a kezét. Rúzsa Magdi néhány hete a közösségi oldalán árulta el a nagy hírt, most pedig a Fem3 Caféban mesélt a részletekről és arról, hogyan változott meg a kapcsolatuk a nagy kérdés óta.

Még év elején mondogattam, hogy de jó lenne elmenni Olaszországba egy kicsit és a párom ezt megjegyezte. Elkezdett szervezkedni és ez egy meglepetésút volt. Egy 4-5 napos kis utazás és tényleg nem számítottam arra, hogy lánykérés lesz, de megtörtént. Nagyon jólesett és nem is gondoltam volna, hogy ennyi év együttélés után egy ilyen gesztus, egy ekkora doppingérzést vált ki az emberből. Rózsaszín felhőben vagyunk újra.

Az énekesnő arról is beszélt, hogy habár korábban nem gondolta, hogy a kapcsolatának szüksége van a hivatalos procedúrákra, most már másként gondolja.

Olyan szempontból volt róla szó, hogy mi megbeszéltük, hogy mindig együtt leszünk. Onnantól kezdve elköteleződtünk egymás irányába, csak nem volt papír, meg gyűrű. De most rájöttem arra, hogy ez olyan jó, és kell. Egy-egy ilyen esemény ráadásul fel is frissíti a kapcsolatot. Most érzem azt, hogy így is szeretném összekötni vele az életem, isten színe előtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik