Szórakozás

Nem kizárt, hogy Ariana Grande koncertet ad csütörtön Londonban

Bár a TMZ arról írt, a keddi, 22 halálos áldozatot követelő manchesteri robbantás után az énekesnő lemondta európai turnéját, hivatalosan még semmi ilyen információ nem érkezett – írja a Mashable.

Ariana Grande teljesen összetört, lemondta turnéja további koncertjeit
A fiatal énekesnő manchesteri koncertjén feltehetőleg pokolgép robbant, 22 halálos áldozatról és 50 sebesültről tudni eddig.

 

Ariana Grande következő koncertje elviekben csütörtökön lenne Londonban, és mivel menedzsmentjétől még mindig nem kaptak hivatalos választ a turné folytatásáról, az O2 Arena sem tud mást mondani a rajongóknak, mint hogy türelmüket kérik, és amint lesz friss információ, azonnal szólnak. Twitterükön arról írnak, folyamatos kapcsolatban állnak az énekesnő turnéját szervező emberekkel, és a rajongók türelmét kérik.

Közben a teljesen összetört Ariana Grande visszatért floridai otthonába, de egyáltalán nem kizárt, hogy csütörtökön fellép Londonban. Egyelőre senki nem tud semmit, de Twitteren arra kérik rajongói az énekesnőt, ne mondja le a koncertet, inkább csak rakja át egy későbbi időpontra.

Címlapkép: Stuart C. Wilson/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik