Szórakozás

Németh Lajos már biztosan nem lesz az Ázsia Expressz győztese

Három héttel ezelőtt, április végén már Ázsiából posztoltak a celebek, akik vállalták a TV2 új reality-jét. Az Ázsia Expressz kemény kihívásának hét sztárpár vágott neki, akik között voltak összeszokott párosok, mint Kulcsár Edina és pasija, Csuti vagy R. Kárpáti Péter és lánya, Kárpáti Rebeka, de egymás számára teljesen ismeretlenek is összekerültek, mint Berki Krisztián és Ambrus Attila.

A Vietnamból induló, Laoszt és Kambodzsát is érintő 5000 km-es utat, aminek a célja Thaiföld, hetek alatt kell teljesíteniük, ám időközben fogyatkoznak a párok, a végén pedig értelemszerűen egy győztes lesz. Berkiék minden bizonnyal jól haladnak, hiszen a celeb időnként beszámol ázsiai kalandjairól, amikor telefonközelbe kerül, de Kulcsár Edina is versenyben lehet, hiszen a közösségi oldalain még mindig előre időzített posztjai láthatóak.

Németh Lajos és Gaál Noémi azonban elbuktak időközben, annak ellenére is, hogy egy összeszokott párosról van szó. Habár időjósként már egyikük sem dolgozik a TV2-nél, korábban több mint egy évtizedig voltak kollégák, a jó viszony pedig azóta is megmaradt. A nyugdíjba vonult meteorológus azonban kedd délelőtt már a Fem3 Café műsorában beszélt a nyáron várható időjárásról, így ő már biztosan nem lesz az Ázsia Expressz nyertese.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik