Szórakozás

Benkő Dániel lefogyasztaná 50 évvel fiatalabb, nádszálvékony barátnőjét, akit már 9 éves korában kinézett magának

Nehéz szavakat találni a riportban elhangzottakra.

Nem nagyon hittük, hogy lehet szürreálisabb beszélgetés, mint amit nemrégiben a FEM3-ban hallhattunk a gyakran meztelenkedő, különc lantművésztől, és mindössze 19 éves, kisbabára vágyó “múzsájától”.

De mekkorát tévedtünk! A mai Mokkát ugyanis tényleg tátott szájjal lehetett csak bámulni, főleg amikor Benkő Dániel és Bazsarózsa elmesélték, hogy a lány kilencéves korában találkoztak először, és az idősödő művész már akkor kinézte magának a szőkeséget – de szerencsére legalább csak pár évvel később találtak egymásra. Azt is megtudhattuk, Benkő egyébként nem tartja a lányt tökéletesnek, mert szerinte ahhoz két kilót fogynia kellene, pedig – Istenes László szavaival élve – a nem mindennapi névvel büszkélkedő fiatal táncos “így is olyan, hogy tűbe lehet fűzni”.

De a 69 éves Benkő odáig ment, hogy ahhoz is ragaszkodni fog, hogy Bazsarózsa a várandósság és szülés után is megőrizze az álomalakot, amihez szerinte a férfi gondozó, őrző tekintetére van szükség, ami nővé teszi a nőt; és ha ő odafigyel majd párjára, akkor nem fog megváltozni az alakja a szülés után sem. Igazi agyzsibbasztó percek az alábbi videóban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik