Szórakozás

A háromszoros apává vált Erdei Zsolt A Nagy Duett öltözőjében aludta ki magát

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, nem várt fordulatot vettek az események Madár életében: harmadik gyermeke, Vilmos korán, a hetedik hónapra született meg az elmúlt héten, miközben A Nagy Duett elődöntőjére is muszáj volt készülnie a sportolónak.

Kemény volt, mivel három nappal az elődöntő előtt született a kicsi, és egyedül maradtam otthon a két nagyobb gyerekkel. Persze volt segítségem hál’ istennek, az anyósom, a testvéreim. Ők mellettem voltak, de nyilván nagyon sok minden szakadt a nyakamba. Egész vasárnap itt vagyunk a stúdióban, ha nem ment éppen a főpróba, bent az öltözőben, a kanapén aludtam. De olyan mélyen, hogy hiába ordibáltak mellettem, nem ébredtem fel”

– mesélte a Borsnak Erdei Zsolt, aki nagyon boldog, hogy partnerével, Judyval döntőbe jutottak, mivel kezdetben “a leggyengébb láncszemnek” érezte magát a profi előadók között.

A bokszoló azt is elárulta, 1480 grammal született kisfia valószínűleg még sokáig inkubátorban lesz, de ettől eltekintve minden rendben van vele; párját pedig már a napokban haza is engedik a kórházból.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik