Szórakozás
Budapest, 2010. november 23.A Gálfi Évát alakító Hámori Gabriella látható egy jelenetben Bergendy Péter: A vizsga című filmjének forgatásán, 2010. november 22-én este a VIII. kerületi Golgota utcában. Az 1958-ban játszódó, egyetlen nap történetét bemutató film egy fiatal ügynökről szól, akit tudta nélkül levizsgáztatnak, hogy meggyőződjenek az állam iránti hűségéről.MTI Fotó: Kallos Beas

Hámori Gabriella Juhász Pétertől vár gyereket

24.hu
24.hu

2017. 05. 22. 16:50

Korábban a témában:

Az Együtt elnöke és a Jászai Mari-díjas színésznő Hámori Gabriella önálló estje, a Gyarmati Fanni naplója című darab után kezdtek beszélgetni, 3 hónapja tart a kapcsolatuk.

Hámori Gabriella és Juhász Péter információink szerint első közös gyereküket várják. Juhász Péter és volt párja tavaly szeptemberben költöztek külön. Három gyereket neveltek.

A színésznő önálló estjét Fischer Iván lakásszínházában tavaly mutatták be, a monodrámát Seres Tamás rendezte, és Radnóti Miklós feleségének életét dolgozza fel. Hámori május elején a Magyar Narancsnak nyilatkozott a szerepről:

Elsősorban a leplezetlen őszinteség amiből kiderülnek a folytonos mardosó kételyek. Az ember valahogy nem így képzelné el őt a fennmaradt fotók és a Radnóti versek alapján. Valahányszor elkezdem az előadást, tudom, hogy szilárd jellemet játszom, de mégis csak fel kell ülni egy érzelmi hullámvasútra, ami ahogy egyszer írja a “a kor, elmúlt és folyton meglévő bajok” terméke.

Hámori Gabriella az Örkény Színház társulatának tagja.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.