Szórakozás

Liptai Claudia szerelme nem akar a médiával foglalkozni

24.hu
24.hu

2017. 05. 20. 16:01

Pataki Ádámot nem érdekli a médiafelhajtás, ugyan­az a szerény, de tudatos cukrászmester maradt, aki volt Liptai Claudiával való megismerkedése előtt.

“Claudia mellett valóban sokkal nagyobb médiafigyelem irányul rám, de őszintén szólva nem akarok ezzel foglalkozni. Van neki egy élete, ami a foglalkozásából adó­dóan reflektorfénnyel jár, és van nekem, ami kevesebb médiaszerepléssel párosul, ha­csak nem valami sokakat érintő kérdésről van szó, mint mondjuk az Ország Tortájáról”

– mondta a Borsnak Pataki, aki nem titkolja, hogy egy kicsit munkamániás.

“Szeretem a hivatásomat, sokszor mondják, hogy épp olyan munkamániás va­gyok, mint az édesapám volt, de ezt azért egy kis túlzásnak érzem. A cukrászdát a szüleim és nagyszüleim építették, a legnagyobb szaktudással, tisztességgel – amit itthagytak nekem örökségül –, ezt viszem tovább. A hétből öt napot, reggel hét órától mindig ott vagyok, ez igaz, de nem érzem túlzásnak. Igyekszem egészséges arányban tartani a munkát és a családi éle­te­met, hiszen van egy nagyon fontos projekt, a kisfiam, Mar­ci, akire nagyon sokat gondo­lok”

– tette hozzá Liptai Claudia legkisebb gyermekének apja.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Fotó: 24.hu / Bielik István

Őrizetbe vették a rendőrök M. Richárdot

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.