Szórakozás
Zana József (Zana József)

A Parlament fölé szóratná a hamvait Zana József

24.hu
24.hu

2017. 05. 20. 11:37

Harmadszorra műtötték az utóbbi időben, most éppen a lábával Zana Józsefet. A 78 éves színész fél, hogy ha így folytatódik tovább, akkor talán a holnapot sem éli meg. Zana a Borsnak elmondta, mi a te­endő, ha esetleg távozna az élők so­rából.

“Ha nem élném túl a be­avat­kozást, akkor kérem, ham­­vas­sza­­nak el, és a hamvaimat szórják szét a Parlament felett. Legalább eszükbe jut, hogy „a Zanának nem adtak díjat”

– mondta a Borsnak a színész, aki Orbán Viktornak is írt levelet elmaradt Kossuth-díja miatt.

“Küldtem emailt Orbánnak, hogy tíz évig együtt fociztunk, rengeteg jó labdát adtam neki, de egyet sem kaptam vissza soha. Mondani sem kell, hogy még nem kaptam választ. Múltkor egyébként a Kossuth-díjasok vacsoráján találkoztunk személyesen. Harmadszorra ígérte meg nekem Kerényi Imre színigazgató-politikus – hangoztatta Zana –, hogy kapok díjat, és harmadszorra estem el tőle. Akkor mentem oda Orbán Viktorhoz, aki éppen vacsorázott. Amikor meglátott, maga mellé ültetett… na akkor mondtam neki „Viktor, te tudod azt, hogy már a harmadik éve dobnak vissza a díjról?” Kérdezte, hogy miért, én pedig azt feleltem neki, hogy megfúrt a Kerényi. „Na, akkor úgy látszik, ezt a dolgot is nekem kell a kezembe venni” – felelte”

– idézte fel Zana József.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Fotó: Fülöp Dániel Mátyás/24.hu
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.