Szórakozás

Ezért aludt előadás helyett az öltözőben MÁZS

Mint megírtuk, Mészáros Árpád Zsolt előadás helyett az öltözőben aludt az Operettszínházban, kollégája oldotta meg a kínos helyzetet. MÁZS először mesélt a történtekről.

“Itt, az Operettszínházban olyan jó a levegő, hogy elnyomja az embert az álom. Komolyra fordítva a szót, idén ez a negyedik bemutatóm csak ebben a színházban. Nagy volt a hajtás, komoly nyomás van rajtunk. Fáradt voltam, a próba után lefeküdtem a karmesteri öltözőben, mert ott nem volt senki. Abból lett a baj, hogy a karmester nem jött fel az öltözőbe, mert akkor felébresztett volna. Így csak az előadás kezdésére ébredtem fel, sajnos nem jó színházban. Szerencsére a váltótársam, Pesák Ádám ott volt, mert ő táncol a darabban. Természetesen vállalom a felelősséget a hibámért. MÁZS állítja, teljesen jól van, igaz, az utóbbi időben magas volt a vérnyomása, mert felszedett majdnem tíz kilót”

– mondta a Borsnak Mészáros.

A darabot rendező Kero szerint ilyenek olykor előfordulnak a színházban. Azt mondta, hogy olyanok, mint egy család, ahol sok balhé, sok bolondság, sok boldogság. Az a feladatuk, hogy ilyen ne legyen, ha mégis, akkor a helyén kezelik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik