Szórakozás

Nagy Ervin: Szemérmes vagyok

A színész nagyon hálás azért, hogy megkapta a Kincsem című magyar mozi főszerepét, amivel újabb lendületet kapott a karrierje. Na, nem mintha az elmúlt években ne ismerte volna föl bárki. Nagy Ervin többek között erről is mesélt az RTL Klub vasárnap adásba kerülő, Portré című műsorában.

Lassan szoktam hozzá az ismertséghez, holott az elmúlt 5-10 évben, a Kaméleon című magyar filmdráma óta rendszeresen felismernek az utcán. De a mai napig van bennem egyfajta szemérmesség, nálam soha nincs toll és autogramkártya

– magyarázta a színész, aki minden bizonnyal csak a magánéletében szemérmes, hiszen a filmvásznon fenékdublőrt sem kért maga helyett.

Fotó: Kovács Tamás/MTI

Nagy Ervin arról is beszélt a műsorvezetőnek, Barabás Évinek, hogy mennyire szereti a nevét, ami már gyerekkorában meghatározta őt.

Gyerekoromtól kezdve nagyon büszke vagyok a keresztnevemre, édesapámat is Ervinnek hívják, de azt például nem tervezem, hogy ha egyszer fiam születne, akkor neki is ezt a nevet adnám. Nagyon imponáló volt, hogy gyerekoromban az iskolában nem volt rajtam kívül más kisfiú, akit Ervinnek hívtak volna. Ez egyfajta önbizalmat adott és különlegesnek éreztem magam tőle.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik