Szórakozás

Már megismerik Kijevben Pápai Jocit

Pápai Joci már egy hetet eltöltött a felkészüléssel Kijevben, túl van két próbán és két fellépésen is az Eurovíziós Dalfesztivál hivatalos kezdete előtt.

„Az első kijevi nagyszínpadi próbán a hangot próbáltuk be. Nagyon fontos volt nekem az, hogy előbb a hangot lőjük be, amin én folyamatosan változtattam is. Emiatt az első próbán nem tudtam másra figyelni. A második próbáig volt pár nap ezt feldolgozni, ezért azon már a gesztikulálásomon és a kamerával való kapcsolatomon dolgoztunk. A kameraállásokon kértünk is pár változtatást aszerint, hogy mit szeretnénk láttatni. Ennek a dalnak a lelke ugyanis a nő és a férfi kapcsolata, az az intimitás, ami köztük van. Még mindig maradtak apró finomítások, mi viszont tovább gyakorolunk, azon vagyunk, hogy a legjobbat tudjuk nyújtani”

– összegezte az MTI-nek Pápai Joci, aki meglepődött, hogy Kijevben már felismerik őt.

„Sokan fotózkodnak velem, átölelnek, puszit kérnek, sok szerencsét kívánnak. Az emberek kedvesek, fantasztikusan szép Kijev belvárosa, hatalmas élet van benne, jók az ételek, és még az árak is elfogadhatók. Mindenkinek, aki szeret utazgatni, ajánlom, hogy látogasson el ide”

– tette hozzá az énekes, aki a második elődöntőben, csütörtökön lép színpadra.

Itt mindent megtalál, amit fontos tudni az idei Eurovíziós Dalfesztiválról.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik