Szórakozás

Erdei Zsoltot fájdalmasan érintette a vasárnapi Nagy Duett

Erdei Zsolt (Array)
Erdei Zsolt (Array)

A Nagy Duett legutóbbi, vasárnapi fordulója éppen anyák napjára esett, így az akkor még hét verseyben lévő páros egy közös köszöntéssel kezdte meg a show-t. Többek szemébe könnyeket csalt a produkció, de Erdei Zsoltot különösen érzékenyen érintette a dolog, hiszen másfél éve veszítette el édesanyját, Gizi nénit. Az anyák napja mellett, vasárnap ráadásul Gizella nap is volt.

Rossz nap volt az számomra, nem is tudom, hogy sikerült legalább ennyire összeszednem magam, hogy színpadra állhassak. Érzékeny ember vagyok, eléggé át tudom élni az érzelmeket

– mondta a Blikknek Madár, aki nem szégyelli érzelmességét, hiszen édesanyja és három lánytestvére mellett nőtt fel.

Erdei mindezek tetéjében még lelkiismeret-furdalással is küzd, hiszen a sok munka mellett alig jut ideje a családjára.

Az egy dolog, hogy hétről hétre bizonyítanom kell A Nagy Duettben, ám közben szövetségi elnökként is meg kell felelnem, nem is beszélve a családról. A párom már a hetedik hónapban van, szüksége lenne rám, de én annyira el vagyok havazva, hogy reggel hétkor eljövök otthonról, és csak este érek haza. Alig tudok segíteni neki, pedig a hároméves lányunk, Gréti mostanában dackorszakát éli, így szegény Rékának alaposan fel van adva a lecke. Egyedül kell megbirkóznia ezzel, emiatt lelkiismeret-furdalásom is van, de azt gondolom, a verseny sem tart örökké, így hamarosan több időm lesz rájuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik