Szórakozás

Brad Pitt is belépett a hollywoodi szomorú apukák klubjába

A három az már egy klub, és Brad Pitt a pár nappal ezelőtti GQ interjúval hivatalosan is azok közé az ismert elvált apukák közé tartozik, akik láthatóan teljes életmódváltásba fogtak a szakításuk óta. Ott van ugye Pitt, aki fél éve állt le az alkohollal, nem szív, és a jövőben csak a gyerekeire akar koncentrálni, miközben Frank Oceant hallgat. A sorstársa, Ben Affleck szintén sokáig küzdött alkoholproblémákkal, de most állítólag egy külön bejáratú coach segíti, hogy tiszta maradjon, az Oscaron is sikerült neki. A 2015-ös szakítása óta viszont inkább csak a vörös szőnyegen mosolyog. Lehet, hogy Afflecknek a Batman Superman ellen sem tett túl jót, mindenesetre nem véletlenül született meg a szomorú Ben Affleck-mém.

Afflecknek azért megmaradt a humora, később az Independentnek úgy fogalmazott, hogy

egy dolgot megtanultam, ne adjak úgy interjút Henrx Cavillal, hogy én meg se szólalok, és Simon & Garfunkel-számokat lehet alá bekeverni.

A csapat harmadik tagját a Daily Beast találta meg, és mennyire igazuk van. Tobey Maguire az, csak éppen egy kicsit másképpen dolgozza fel az egyedüllétet, mint a többiek. Visszatértek a szép idők, mikor még Leonardo DiCaprióval járták a szórakozóhelyeket kéz a kézben.

De haladjunk szépen sorban, hogyan is alakult meg a klub, hogyan lettek a 2000-es évek szexideáljai szomorú vasárnapi apukák. 

Brad Pitt és Angelina Jolie 12 év együttélés és 2 év házasság után döntöttek úgy, hogy különválnak. Illetve annyit tudunk, hogy Jolie adta be a válókeresetet. Sokáig egyikük se beszélt a szakításról, csak különböző forrásoktól lehetett hallani, hogy Pitt után az FBI nyomoz egy repülőúton történt eset miatt. Állítólag túl sokat ivott, és agresszívan viselkedett, ezért a hatóságok vizsgálták érte-e a gyerekeiket fizikai vagy lelki bántalmazás. Már az első pillanattól kezdve a színész alkohol-, és drogproblémáiról lehetett hallani, majd kiderült, hogy tényleg túlzásba vitte a füvezést és az ivást az utóbbi időben. De ennek vége. A GQ-nak adott interjújában elmondta, hogy már nem akar így élni, a marihuánával leállt, és a vodkát is áfonyalére, meg szódára cserélte. Miután a család kiköltözött a Los Angeles-i házukból, a színész nem tudott ott maradni, másfél hónapig egy barátjához költözött, ott viszont a paparazzik miatt lett paranoiás.

Ez a ház mindig is kaotikus és bolond volt, hangok és puffanások jöttek mindenfelől, és aztán vannak olyan napok, mint a mostani, ahogy látod, amik üresebbek. Nem tudom. Mindenkiben ott van a kreativitás. Ha nem alkotnék, csinálnék valamit, adnám ki magamból, akkor borús elméleteket gyártanék, szörnyű befejezéssel.

Éppen ezért Brad Pitt újabban a szobrászkodással köti le magát, de mégis látszik, hogy az elmúlt fél év megviselte. A fogyását magyarázhatja az új, egészséges életvitele és a válása is.

Hogy összejárnak-e Ben Affleckkel, az nem valószínű, de hasonló a cipőben járnak. Affleck 2015-ben szakított feleségével, Jennifer Garnerrel, de hivatalosan még nem váltak el. Affleck mondjuk soha nem kommentálta, de állítólag a bébiszitterrel lépett félre. Úgy tűnt, hogy Garnerrel próbálják megoldani a gondjaikat, 2005-ben házasodtak össze, három gyerekük született, de Affleck végleg kiköltözött a közös otthonukból.

Robyn Beck / AFP

A harmadik tag, Tobey Maguire kissé kilóg a sorból, ugyanis míg a sorstársai igyekeznek a legjobb színben feltűnni a családjuk előtt, és megváltozni, addig Maguire visszatért a gyökereihez, Leonardo DiCaprióhoz. A két színész nagyon közeli barátok, és újra együtt járják a klubokat. A színész 9 év után vált el a feleségétől, Jennifer Meyertől, ekivel két közös gyerekük született, azóta pedig teljes erőbedobással próbálja feldolgozni a szakítást. DiCaprióval bulizik, de olyan is előfordult, hogy a 18 éves Sofia Richie-vel látták. Róla mondjuk nem készülnek szomorú képek. Sőt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik