Szórakozás
Budapest, 2014. május 28.
Oszter Sándor színmûvész a Hogy volt!? címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 7-es stúdiójában. 
MTVA Fotó: Zih Zsolt

Oszter Sándor a részegségével védekezett a bíróságon

24.hu
24.hu

2017. 05. 05. 07:56

Korábban a témában:

A színész és társai ellen még október elején emeltek vádat, mivel állítólag egy szökésben lévő bűnözőtől több tízmillió forintot csaltak ki segítségnyújtásért cserébe. Oszter Sándor most hatodrendű vádlottként, vesztegetés és befolyással való üzérkedés miatt áll a bíróság előtt.

A legutóbbi tárgyalási napon, Oszter három órán keresztül vallott, ami alatt többször hangsúlyozta, hogy neki nem volt szerepe az ügyben, csupán azért került a neve az iratokba, mert közös filmet tervezett az egyik vádlottal. Elmondása szerint a bujkáló férfival is csupán “másfélszer” beszélt.

Emlékeim szerint másfélszer beszéltünk egymással telefonon. A beszélgetés tartalmára nem emlékszem, csak azt tudom, hogy a férfi, aki hívott, épp egy kukoricásban rejtőzködött a rendőrség elől

– mesélte a furcsa történetet Oszter, mire a bíróság szembesítette, hogy az a másfél a valóságban öt telefonbeszélgetés volt.

Abban az időben sokat it­tam, nem tagadom, elképzelhető, hogy akkor hívott telefonon, amikor már po­haraztam

– védekezett a színész, aki a tárgyalás után a Borsnak is nyilatkozott.

A lelkiismeretem tökéletesen tiszta. Én teljesen jó­hiszemű voltam, velem mindössze egy, az ÁVH-ról szóló filmet terveztek forgatni, így kerültem a képbe.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.