Szórakozás

Csipa már elfogadta, hogy gyerek nélkül marad

A Hooligans együttes 46 éves énekese a legfrissebb Storyban mesélt arról, miért nem alapított családot, és miért érzi úgy, hogy neki már nem adatik meg az apaság.

Fogalmam sincs, milyen apának lenni, sosem élhettem át ezt az érzést. Tulajdonképpen már el is fogadtam: nem születik gyerekem. A nők máshogy vannak ezzel, bennük ott az ösztön és a vágy az anyaságra. A férfiaknál, de nálam mindenképp, máshogyan működik ez.

Elvileg még születhetne gyerekem, de nem hiszem, hogy lesz. Őszintén szólva, sokszor még magamról sem tudok gondoskodni… Túl linkóci is vagyok az apasághoz. Nyilván hozzájárul ehhez, hogy nincsenek jó példák körülöttem. (…) Én mindig jól éreztem magam egyedül, és ez már aligha fog változni”

– mesélte a vasárnap esténként A Nagy Duettben versengő Ördög Tibor Csipa, aki a magazinban nemcsak azt árulta el, hogy korábban egyszer már majdnem lett gyereke, csak a lány időközben meggondolta magát; hanem azt is, hogy milyen anyagi nélkülözések mellett nőtt fel, miután hatévesen elveszítette az édesapját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik