Szórakozás

1 millió letöltésnél ÉNB Alexa új klipje

Kevesebb mint 1 hónap alatt több mint egymillióan tekintették meg az Éjjel-Nappal Budapest szereplőjének videoklipjét. A Túlpart című dalban Alexa nagyon bízott, de ilyen nagy sikerre talán még ő sem számított.

“Úgy gondolom a számok magukért beszélnek, Húsvétkor elértük az 1 milliót. Nagyszerű érzés olyan dolgot csinálni, amit ennyien szeretnek és ilyen sokan hallgatnak. A Túlpart az a dal, ami a zenei karrierem jelene, de a stílus egyben a jövője is. A dal megmutatja hol tartok most és azt is hova juthatok el”

– mondta ÉNB Alexa, akit Tóth Gabi menedzsere vette a szárnyai alá.

“Ez volt az első közös munkánk, de nagyon várom már, hogy nekifogjunk a következő dalnak. Pár hét alatt milliós nézettséget produkálni nagyon menő dolog. Alexa a stúdióban is nagyon határozott és progresszív. Volt mersze változtatni a dallamon, csomó ötlete volt, igazi profiként működött a hangfelvételnél, és bár klasszikus éneket tanult korábban, nagyon magabiztos a popzenében is”

– mondta Schiwert-Takács László, Alexa menedzsere, akit jól ismernek a zenei iparban, hiszen többek között Tóth Gabi menedzsereként is dolgozik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik