Szórakozás

Kiakadt a mentőszolgálatra Vajtó Lajos

Fésűs Nelly és Vajtó Lajos (fésűs nelly, vajtó lajos, )
Fésűs Nelly és Vajtó Lajos (fésűs nelly, vajtó lajos, )

Egy ájult fiatal lány segítségére sietett tegnap Budapesten Vajtó Lajos üzlet­ember, a színésznő Fésűs Nelly fér­je. Az eszméletlen lá­nyon pró­bált segíteni, hívta a mentőket, de teljesen kiakadt azon, ahogy a men­tős diszpécser kezelte a se­gélyhívást.

“Hívtam a 112-es se­gélyhívót, ekkor jött a megdöbbentő rész. Megkérdezte tőlem a diszpécser, hogy hány éves a beteg. Egyből válaszoltam, hogy fogalmam sincs, nem ismerem, de maradjunk annyiban, hogy fiatal. Erre csak erősködött, hogy mondjam meg, mert ez a protokoll. Ekkor rávágtam, hogy harmincöt. Egy pontos címet is kért tőlem, nem volt elég, hogy a Krisztina körúti templom sarkánál vagyunk. Ekkor szintén a protokollra hivatkozott. Az egyik kezemmel a telefont fogtam, a másikkal a hölgy fejét tartottam, ráadásul ájult volt, elhiheti, hogy megviselt a helyzet. Végül bemondtam, hogy Krisztina tér 10, mert ez volt az első cím, amit megláttam. Erre nem azt válaszolta, hogy rend­ben, küldöm a mentőt, hanem meg­kérdezte, hogy korábban miért mondtam körutat, most meg te­ret. Meg­próbáltam megmagyarázni, amit meg sem kellett volna, de közölte, hogy a véleményem sem érdekli. Egyszerűen nem értem, hogy egy ilyen helyzetben miért ennyire rugalmatlan a rendszer, a stílust pedig végképp nem”

– mondta a Borsnak Vajtó, aki hozzátette: a mentősök végül 15 perc múlva megérkeztek, rájuk bízta a lányt, aki úgy tudja, azóta már jobban van.

A lap az Országos Mentőszolgálatot is kereste az ügyben, de nem kommentálták érdemben a történteket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik