Szórakozás

Eurovízió: Pápai Joci már Kijevben próbál

A Dal győztese, Pápai Joci hamarosan színpadra lép az Eurovíziós Dalfesztiválon Magyarország képviseletében. Az énekes már Kijevben tartózkodik, az első helyszíni próbán is túl van, a csütörtöki második elődöntőben mutatkozik be és adja elő Origo című dalát.

“Koncentrált vagyok, próbálom kizárni a közeget. A produkcióm nagyjából véglegesen összeállt és minden stimmel is, bár a vizuálban a színben még akad egy pici javítani való, de ezt megoldjuk a következő próbára. Hetedikként lépek színpadra csütörtökön, ami nem rossz, mert nekem nem szokott szerencsés lenni, ha az elején kell énekelnem. Ugyanakkor nem hiszem, hogy a produkciómon bármit is változtat, hányadikként következem. A rendezés szinte tökéletes, rendkívül profi stáb vesz minket körül, mindenki kedves és segítőkész”

– mondta az MTI-nek Pápai, akinek még nem volt ideje a többi versenyző dalával foglalkozni, mert nagyon feszes és mozgalmas a programja.

A magyar indulót a fogadási oldalakon biztos döntősnek várják, de ehhez a második elődöntőben a legjobb tízbe kell kerülnie a 18 versenyző közül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik