Szórakozás

Stohl Andrásnak sokat számított, hogy a ClassFM független

Már hatodik napja megy az internetre költöztetett ClassFM reggeli műsora, a Morning Show, amit korábban még Sebestyén Balázsék vezettek. Az új csapatot, Stohl Andrást, Pataki Zitát és Janklovics Pétert pedig Hajdú Péter hívta meg az Esti Frizbibe. Elmesélték, hogy milyen jól összeszoktak, de az is szóba jött, hogy bár nem a politikai témák az elsők, nem hagyják ki őket.

Stohl elmondta, hogy Magyarországon nem lehet megkerülni a politikát, de nem mennek egyik irányba se. 

A beszélgetés után a színészt tovább kérdeztük, és hangsúlyozta a 24.hu-nak, hogy egyáltalán nem bánja, hogy a rádiót csak az interneten lehet fogni, és annak ellenére, hogy nincs egy hete, hogy elindult a műsor, máris versenyképesnek tartja. Amikor elvállalta a Morning Show vezetését, nem az számított, hogy hol lehet fogni a ClassFM-et, hanem hogy egy független rádióról van szó, illetve az érdekelte, hogy ne kelljen hazdni. 

Amióta megyünk, soha egyetlen olyan instrukciót nem kaptunk, hogy mit lehet vagy mit nem.

– Stohl hozzátette, hogy ez csak így működhet.

A politikai témáknál inkább a magánszemélyre (politikusokra – a szerk.) próbálnak majd koncentrálni a műsorvezetők, Stohl azt is elmondta, hogy felvetette azt az ötletet is, hogy minden nap más pártból hívjanak be politikusokat.

Az Esti Frizbiben elhangzott beszélgetés többi részletét vasárnap este, 9-től nézheti meg. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik