Szórakozás

Rékasi Károlynak néha már csak penészes kenyér jut

Közel két éve annak, hogy Rékasi Károly motorbalesetet szenvedett, amiből még sem fizikailag, sem pedig anyagilag nem lábalt ki teljesen. Úgy tűnik ugyan, hogy a műtétek sorozata véget ért, nemrég ugyanis kioperálták sérült lábából a csavarokat, de a rehabilitáció még tart.

Mindennek pedig súlyos anyagi következményei is vannak. Az elmúlt 22 hónapban ugyanis a színész nem tudott munkába állni folyamatos fájdalmai miatt, ráadásul támogatást sem kap, mivel a balesetben részvevő másik fél visszavonta a beismerő vallomását, így a nyomozás még folyamatban van.

Ha végre meg tudnánk egyezni, a kötelező biztosítás fedezné a jövedelmkiesést, egyfajta járadékhoz juthatnék a segítségével, de nem tudunk odáig lépni, mert még mindig tart a nyomozás

– mondta a Story magazinnak a színész, aki amin tud, spórol. Olykor még friss kenyeret sem vesz, helyette levágja a penészt a szeletről.

Rohadtul utálom ezért megdicsérni magamat, hogy jól van Rékasi, ezt is jól kitaláltad, spóroltál 200 forintot! Már nem akarok emiatt büszke lenni magamra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik