Szórakozás

Magyar tervező darabjáért rajong Jennifer Lawrence

Harcos Andrea, a Love Lamp termékek megálmodója egy szülinapi buliban az ünnepeltnek az általa készített, egyedi lámpát adta éppen át, de legnagyobb meglepetésére az Oscar-díjas sztárral is összefutott, aki odavolt a designer darabért – szúrta ki a sztorit az nlcafe.hu.

A minap egy nagyon kedves ismerősömnek átadtam egy Love Lamp-et a szülinapi buliján. És szerintetek ki jelent meg??!?!??! Először az Éhezők viadala rendezője, Francis Lawrence tette tiszteletét, majd, bakker, az Oscar-díjas, szupervicces és csoda tehetséges Jennifer Lawrence elájult a lámpámtól. Én meg tőle. És azt kívánta, váljon valóra minden álmom. Hát…valóra vált. Köszönöm, Univerzum, hogy ezt kapom, nem tudom, mivel érdemeltem ki

– írja ugyanis a tervező a Facebookon, de blogjából az is kiderül, az általa (is) roppant viccesnek jellemzett, jelenleg már Prágában forgató világsztár nagyon szívesen állt oda egy közös szelfihez, és örömmel fogadta azt az ötletet is, hogy a találkozás majd csak távozása után kerüljön napvilágra, így biztosítva azt, hogy máskor is visszatérhessen a buli helyszínére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik