Szórakozás

Kim Kardashiant már nem érdekli a pénz

Igen, ez TÉNYLEG a világ legismertebb celebnőjétől hangzott el, méghozzá Ellen DeGeneres műsorában, ahol Kanye West felesége a napokban vendégeskedett.

Kim Kardashian könnyek közt mesélt arról, hogy mennyit változtatott életén és személyiségén párizsi kirablása, konkrétan teljesen más embernek érzi magát mióta rájött arra, az anyagi javak nem számítanak. A photoshopkirálynő azt is elmondta, most már úgy véli, meg kellett történnie ennek a drámának az életében ahhoz, hogy megtanuljon bizonyos dolgokat.

Az egyébként valóban szokatlanul visszafogottan megjelenő Kim Kardashian tehát most már többre értékeli a feltűnősködésnél azt, hogy nevelgetheti gyerekeit, és nem győzte hangsúlyozni, mennyire nem számít már neki a pénz és a drága holmik; aminek csak az mond kicsit ellen, hogy ettől függetlenül vígan árulja a nevével fémjelzett holmikat  – többek közt egy fenék alakú matracot, de komolyan! – a kimoji.com-on, de például méregdrága mobilalkalmazása megvásárlására is lelkesen buzdítja szép számú követőjét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik