Szórakozás

Fésűs Nelly fél, hogy két és fél éves kislánya elfelejti

Múlt héten már kiderült, hogy ki lesz az a hét sztárpár, akik hamarosan együtt küzdik át magukat Ázsián, napi egy dollár költőpénzzel a zsebükben. A TV2 új reality-jének versenyzői hamarosan útra kelnek és ugyan a család mindenkinek hiányozni fog, Fésűs Nelly különösen nehéz helyzetben van, hiszen kisebbik lánya még csak 2 és fél éves.

Még az sem biztos, hogy a kint töltött hetek alatt tudunk egyáltalán telefonon beszélni. Nehéz lesz ez nekem is, a családomnak is. Amikor kaptam a felkérést, Lajos rögtön támogatott abban, hogy vállaljam el. Mondta, csináljam, ő majd vigyáz a gyerekekre. Számíthatok rá mindenben. Anyukám addig hozzánk költözik. Tudják, hogyan működik a családunk, még útmutatóra sincs szükségük. Ez az út arra lesz jó, hogy megérzik majd a hiányomat

– mesélte a Borsnak a színésznő, aki attól fél a legjobban, hogy kislánya elfelejteni majd a hosszú hetek alatt

Lajossal a kapcsolatunk eddigi hét éve alatt 3-4 nap volt a leghosszabb idő, amit külön töltöttünk. Csengétől sem voltam még távol egy hétnél tovább. Ők együtt lesznek, nekik könnyebb. Elzának már próbálom beadagolni a helyzetet, olyan kicsi, abban reménykedem, hogy nem alakult még ki annyira az időérzéke. Csak azt tudja, hogy egy ideig nem fog látni. Ez lehet egy hét, de akár jóval több is. Szerintem nem fogja föl a helyzetet. Az is előfordul­hat, hogy meg sem ismer, mire hazajövök.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik