Szórakozás

Oszter Sándor visszaköltözött 750 milliós kastélyába

A többek közt ittas vezetése miatt is botrányba keveredő színész hét évvel ezelőtt hirdette meg 750 millió forintért diósjenői vadászkastélyát, amit egy banki hitel miatt már majdnem el is árvereztek a feje fölül; azonban a Bors információi szerint most újból beköltözött feleségével, a közelmúltban szintén ittas vezetésen kapott Failoni Donatellával együtt.

Oszter Sándornak korábban volt egy olyan nyilatkozata, miszerint havi 30 ezer forintból él, most valahogy mégis sikerült teljesen felújítaniuk a több száz milliós ingatlant. Felesége elmondása szerint eladták budapesti házukat, és abból a pénzből újították fel a kastélyt.

Épp most rendeztük be a diósjenői házunkat, ez lesz az állandó lakhelyünk, nagyon szép lett. Egy hete reggel hattól este tízig dolgoztunk, mindent a helyére kellett tenni. A bútorokat kicseréltük, ami szép volt Budapesten, azt lehoztuk. A budapesti házat eladtuk. Sok volt ez már nekünk. Nem vagyunk fiatalok, nem vagyunk gazdagok annak ellenére, hogy sokan ezt állítják. Nem tudunk három házat eltartani, ez van”

– mondta a lapnak Failoni Donatella, aki cáfolta azt a híresztelést is, miszerint megromlott volna a kapcsolatuk lányukkal, Oszter Alexandrával. A művésznő szerint mindössze a távolság miatt ritkábban találkoznak, de ez semmit nem változtatott a köztük lévő viszonyon.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik