Szórakozás
Budapest, 2015. május 27.
Oszter Sándor színész a Hogy volt!? címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A mûsorban a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, érdemes mûvész munkásságát idézték meg.
MTVA Fotó: Zih Zsolt

Oszter Sándor visszaköltözött 750 milliós kastélyába

24.hu
24.hu

2017. 04. 24. 07:58

Korábban a témában:

A többek közt ittas vezetése miatt is botrányba keveredő színész hét évvel ezelőtt hirdette meg 750 millió forintért diósjenői vadászkastélyát, amit egy banki hitel miatt már majdnem el is árvereztek a feje fölül; azonban a Bors információi szerint most újból beköltözött feleségével, a közelmúltban szintén ittas vezetésen kapott Failoni Donatellával együtt.

Oszter Sándornak korábban volt egy olyan nyilatkozata, miszerint havi 30 ezer forintból él, most valahogy mégis sikerült teljesen felújítaniuk a több száz milliós ingatlant. Felesége elmondása szerint eladták budapesti házukat, és abból a pénzből újították fel a kastélyt.

Épp most rendeztük be a diósjenői házunkat, ez lesz az állandó lakhelyünk, nagyon szép lett. Egy hete reggel hattól este tízig dolgoztunk, mindent a helyére kellett tenni. A bútorokat kicseréltük, ami szép volt Budapesten, azt lehoztuk. A budapesti házat eladtuk. Sok volt ez már nekünk. Nem vagyunk fiatalok, nem vagyunk gazdagok annak ellenére, hogy sokan ezt állítják. Nem tudunk három házat eltartani, ez van”

– mondta a lapnak Failoni Donatella, aki cáfolta azt a híresztelést is, miszerint megromlott volna a kapcsolatuk lányukkal, Oszter Alexandrával. A művésznő szerint mindössze a távolság miatt ritkábban találkoznak, de ez semmit nem változtatott a köztük lévő viszonyon.

Fotó: RTL Klub
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Röszke, 2015. szeptember 15.
A határzárként használt vasúti vagon a magyar-szerb határon, Röszke térségében 2015. szeptember 15-én. Ezen a napon hatályba léptek a migrációs helyzet miatti új szabályozások.
MTI Fotó: Máthé Zoltán
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.