Szórakozás

Stohl András: Alföldi elviszi a show-t, nekem csak néha bele kell böfögnöm

Stohl-Andras(650x433).jpg (Array)
Stohl-Andras(650x433).jpg (Array)

Ahogy azt már megírtuk, húsvét hétfőn indult újra az RTL Klub régi-új műsora, a Reggeli, aminek első adását a klasszikussá vált páros, Alföldi Róbert és Stohl András vezették, a műsor végén átadva a stafétát az új műsorvezető párosnak, Peller Annának és Lukács Mikinek. Stohl a Borsnak mesélt arról, milyen volt számára a röpke visszatérés a régi munkájához.

“Furcsa volt ez a reggeli műsor, mert úgy éreztem, mintha nem is hagytuk volna ki azt a pár évet. Főleg azért, mert Robival voltam, és mellette biztonságban érzi magát az ember. Ha vele vezettem a műsort, akkor nem kellett nagyon megerőltetnem magam, mindig úgy éreztem, hogy elviszi az egész show-t, nekem csak néha bele kell böfögnöm. 

Elképesztően jó érzés volt újra beülni ugyanabba a stúdióba, és látni, hogy a stáb nem változott semmit az évek alatt. Csak azzal a tanáccsal láttam el az utódaimat, hogy mindig jöjjenek pontosan. A többi adja magát, hiszen ez egy olyan műsor, amely a személyiségre épít, és mivel ők egy erős, karakteres házaspár, nem lesz gond. Ez szabadabb, lazább műsor, mint a többi reggeli adás” – mondta a színész, akinek hamarosan vissza is kell szoknia a koránkeléshez, mivel a neten hallható Class FM reggeli műsorában lesz majd hallható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik