Szórakozás

Húszéves az Önök kérték!

Az eddigi ezer adásban csaknem 500 vendég szerepelt.

Bényi Ildikó, az Önök kérték! háziasszonya 1997 óta teljesíti a nézők a kívánságait. A műsorvezető már két éve dolgozott bemondónőként a televízióban, amikor megkapta a felkérést a műsor vezetésére, amely akkor már tíz éve szünetelt, de folyamatosan érkeztek a levelek kérésekkel, ezért döntöttek az újraindításáról.

Bényi Ildikó az állami hírügynökségnek több emlékezetes adást is visszaidézett. A különkiadások közül a 2002-ben készült Latabártól a Szeszélyes évszakokig című volt a legnézettebb. Az Antal Imrével közösen vezetett kétrészes műsorban a tévé legnépszerűbb műsorszámait és jeleneteit dolgozták fel, a műsort többször megismételték.

Kovács Kati énekes volt az műsor első meghívott vendége, de szinte minden ismert művész és előadó megfordult a műsorban az elmúlt húsz év alatt. A kezdetektől az a szerkesztési elv, hogy egy-egy adásban mindenféle műfaj szerepeljen: operett, nóta, sláger, vers, komolyzene, kabaréjelenet vagy musical. Bényi Ildikó elárulta, vannak olyan rendszeres levélírók, akiknek a kézírását messziről megismeri. A születésnapi adást kedden láthatják a nézők a Duna World csatornán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik