Szórakozás

Balázs Fecónak nincs ereje fellépni a Korállal

A Dal zsűrizését visszautasító Balázs Fecó több szívműtéten is átesett az elmúlt években. Miután helyrejött, még azt mondta, hogy havi 2-3 nagy fellépést elvállal, de most belátta, hogy már ez is megterhelő számára. A zenész miatt a Korál idei jubileumi koncertjét is át kellett tenni jövőre, nincs ereje a zongorához ülni.

“Fizikailag most nem vagyok olyan állapotban, hogy egy másfél órás, erőltetett rockkoncertet elvállaljak. Habár idén negyvenéves jubileumi koncerttel ünnepelt volna a Korál, de áttettük jövő tavaszra. Optimista vagyok, szeretném megcsinálni, mert ez az életem, a gyógyulás útja, hogy én a színpadon vagyok”

– mondta a Blikknek a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas művész, aki visszatérése óta zongoraesteken játszik kisebb közönség előtt. Tavalyi amerikai turnéja után ugyanis megromlott állapota miatt féléves kényszerpihenőt kellett tartania orvosi utasításra.

Balázs Fecó az ATV-n vasárnap este látható Esti Frizbiben Hajdú Péternek elárulta: újabb három érszűkületet fedeztek fel nála a szívritmuszavar mellett, amit hálók behelyezésével állítottak helyre. Láthatóan megviselte a zenészt a betegség, pajzsmirigyproblémái miatt hatvankilósra fogyott.

“Már hét kilót híztam, még hármat akarok, és akkor hetvennél megállok”

– tette hozzá Balázs Fecó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik