Szórakozás

Nádai Anikó bajai halászleveses pulóverre vágyik

Mihalik Enikő Sugarbird-kollekcióját kedd reggel mutatták be, az eseményen részt vett Nádai Anikó is. Elkaptuk néhány szóra.

Sugarbird-ruhában vagy, ezt is Mihalik Enikő tervezte?

Igen, a Zsolnay-kollekciójából való. Rengeteg ruhám van a márkától, korábban pedig én is dolgoztam velük együtt egy picit. Az egyébként szimpatikus, hogy mindig igyekeznek belevinni a magyar motívumokat a terveikbe – most például az ételeket, így született meg a pöttyös Túró Rudi-ruha.

El tudsz képzelni lángosos vagy gulyásleveses pulóvert?

Ha az ízlésesen van megcsinálva, simán. Előttem van egy bajai halászleves változat, itt-ott bográcsokkal. Lehet, kéne beszélnem a csapattal!

Kik azok Magyarországon, akik szeretek a dekoltált, alakmutató ruhákat, de van magyarságtudatuk is?

Nem gondolom, hogy minden vásárló magyarságtudattal megy be az üzletbe, hanem bemegy, megtetszik neki valami és megveszi. Mindenképpen a fiatalabb korosztályt célozzák meg ezekkel a darabokkal és rengeteg olyan csoport van a közösségi oldalakon, ahol adják-veszik őket.

Szerinted érvényesül a követőszám alapján történő szortírozás a divatmunkáknál?

Igen is, meg nem is. Ha megnézel díjkiosztókat, akkor több olyan tervezőt vagy bloggert jutalmaztak, akiknek nincsen százezer követője. Valahol biztos van erről szó, hiszen a cégnek ez egy reklám, de aki tehetséges, annak úgyis egyre több rajongója lesz.

Igazságosnak tartod ezt?

Ilyen az élet.

Kin látnál szívesen egy Mihalik EnikőxSugarbird-ruhát? Nemrég Beyoncé viselte. 

Angelina Jolie-n vagy Rihannán el tudom képzelni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik